Barnearbeid

I Misjonssalen har vi mange familier med små og store barn. Vi ønsker å tilby gode og trygge aktiviteter for barn i alle aldre.
Barnearbeid

Søndagsskolen

Hver søndag kl. 11 er det God Søndag i Misjonssalen. Alle er samlet i begynnelsen av gudstjenesten, og barna går til søndagsskole før talen. 
Søndagsskolen er delt inn i 3 grupper

  • Noas Ark: 3-6 år
  • Kongebarna: 1.-4.klasse
  • Tweens: 5.-8.klasse

Det er et lekerom for de minste barna i tilknytning til hovedsalen med lydoverføring fra gudstjenesten.
 

MIX-klubben

MIX er aktivitetsklubben vår fra 1.-7.klasse. Her har vi først samling med andakt, sang og lek, deretter mange forskjellige aktivitetsgrupper. Du kan blant annet velge mellom matlaging, toving, luftgeværskyting, maling, drama og andre morsomme grupper. Annenhver mandag kl. 17:30-19

MIX-klubben koster 100,- i året og betales via vipps. Skriv e-post til stunheim@misjonssalen.net med navn, adresse og fødselsdato ved betaling. 

Vippsnummer: 715907
 

MiniMIX

MiniMix er for barn under skolealder. Vi har først felles samling med andakt og sang, deretter gymgøy og lek før vi avslutter med kveldsmat. Annenhver torsdag kl. 17:30-19.

MiniMIX koster 100,- i året. Vippsnummer 715909

MiniMIX på Facebook 

 

Babysang

På babysang kan du møte andre som er hjemme med små barn, og ta med babyen din til en koselig sangstund. Etter sangstunden spiser vi medbrakt lunsj sammen. Tilbudet er gratis.

Babysang er en mandag i måneden kl 11:30-13, se kalender for datoer. 

Babysang på Facebook 

Powered by Cornerstone